Caută
Close this search box.

Din culisele CEx, cu aplauze: Liviu Dragnea are vot majoritar pentru menținerea sa la șefia PSD

clanul dragnea

Liviu Dragnea a primit vot majoritar de incredere pentru menținerea sa în fruntea Partidului Social Democrat. Din sală, s-au auzit aplauze la aflarea votului. Ședința CEx este aproape de încheiere și, potrivit surselor, va fi reluata saptamana viitoare.

După mai multe ore în care a curs cu cereri de demisie, cele două tabere din PSD nu par să ajungă la o concluzie comună. Primul care a vorbit a fost Liviu Dragnea care le-a cerut celor prezenți să vorbească acum și să spună ce au de spus în fața lui și nu la televizor. In același context, Viorica Dănculă a afirmat că nu-și va da demisia, dar totodată a declarat ca are nevoie de majoritate parlamentară pentru ca Guvernul să pună în aplicare programul de guvernare impus de PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat vineri că discuţiile din şedinţa Comitetului Executiv Naţional vor fi tranşate printr-un vot.

„Normal că trebuie să fie un vot”, a răspuns Liviu Dragnea, întrebat de jurnalişti dacă se va da un vot în finalul şedinţei.

Liderul PSD a făcut aceste precizări când a ieşit într-o scurtă pauză din şedinţa CExN. Întrebat ce se mai întâmplă în cadrul reuniunii, Dragnea a spus: „Ascult”.

Şedinţa CExN al PSD, care a început în urmă cu şase ore, se află încă în desfăşurare la Palatul Parlamentului.

Gabriela Firea, Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu, Mihai Tudose şi Robert Negoiţă au cerut demisia lui Dragnea, în timp ce Dragnea a cerut unitate.

Un răspuns

  1. Din clipa, asta ma tem că Romania nu mai există, există doar liderul si PSD, ca, pe vremuri faraonul și PCR ! Se discuta numai despre PARTID, despre iubirea și atașamentul fată de partid, nimic despre țară si cetățeni! Mă tem ca in curând iarăși se vor închide granițele, că rudele noastre de „dincolo” vor deveni indezirabile, persona non-grata, că vor fi trei țări românești, Teleormanul Mare, Republica Moldova si Diaspora Românească ! Începutul a fost făcut ! Să mai amintim că astăzi, 21 sept 2018, oficial si amenințător, Dragnea a anunțat asaltul final al cel celor două puteri ale statului aflate in mana lui, legislativă și executivă, asupra celei de a treia, juridică !

    Așa să nu ne ajute Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri