Caută
Close this search box.

Federer vorbeşte în premieră despre scandalul făcut de Serena Williams la US Open

Serena Williams a făcut mai multe crize de nervi în finala de la US Open, iar nume mari ale tenisului au vorbit pe marginea acuzelor de sexism ale campioanei americane. Cum a comentat Roger Federer incidentul:

„Este interesant şi cred că este important să ne uităm peste aceste fapte. Fiecare arbitru are stilul lui, cum e în orice alt sport. În tenis, există arbitri care dau mai multe avertismente pentru coaching, alţii care dau avertisment pentru timpul dintre servicii.

Când ştie că un jucător are, în general, un comportament nepotrivit, atunci arbitrul îl poate avertiza mai rapid. Alteori, când un jucător este cunoscut pentru firea lui liniştită, atunci cel din scaun are mai multă răbdare cu el. Cred că depinde de situaţie.

Sper să nu fie vorba de a face diferenţa între sexe, dar cred că, după ce s-a întâmplat, au fost greşeli şi cred că ar trebuie să fie mai multă discreţie câteodată.

În acelaşi timp, arbitrii trebuie să îşi facă treaba, asta vrem şi noi să facă. A fost înşelător şi un caz care poate fi studiat”, a spus Federer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri