Gabriela Firea, primarul Capitalei, susţine că Liviu Dragnea, liderul PSD, se consultă doar cu câţiva apropiaţi atunci cân ia decizii deciziile, cei mai mulţi din afara partidului, şi „foarte puţini, din ce în ce mai puţini, din interiorul partidului„.

Firea afirmă că, în ceea ce priveşte propunerile legislative sau guvernamentale, crede că „ar fi fost mult mai înţelept şi democrat” ca Liviu Dragnea să discute anterior cu membrii BPN şi cu membrii CEx.

Liviu Dragnea se consultă cu câţiva apropiaţi, mai mult din afara partidului. Daţi-mi voie să nu îi nominalizez. În special din afară şi câţiva, foarte puţini, din ce în ce mai puţini, din interiorul paridului şi din conducerea partidului”, a spus Gabriela Firea, la TVR1, conform News.ro.

Întrebată dacă liderul PSD se consultă în decizii şi cu prietena sa, Irina Tănase, Gabriela Firea a spus: “Eu nu am asistat la astfel de consultări. Se spune că da, eu nu am asistat şi nu aş putea să spun ferm. Se spune”.

Firea este de părere că în luarea unor decizii legislative sau guvernamentale ar fi înţelept ca Liviu Dragnea să se consulte cu membrii Biroului Politic Naţional sau ai Comitetului Executiv, nu doar cu un consilier sau cu un consultant.

“De asemenea, în ceea ce priveşte propunerile legislative sau guvernamentale care sunt cu impact public, mai sensibile, care trebuie comunicate şi explicate în mod public, cred că ar fi fost mult mai înţelept şi democrat să discute anterior cu membrii BPN, cu membrii CEx, pentru a găsi cele mai bune soluţii. A crede că doar un consilier sau un consultant deţine adevărul aboslut, nu este în regulă.

De ce? Pentru că întreaga echipă suferă. Nu acei consilieri sau conultanţi decontează – noi toţi. Este nedemocratic ca vicepreşedinţii partidului şi membrii CEx să afle lucruri importante despre Guvern şi Parlament de pe surse, de pe site-uri„, a mai spus Gabriela Firea.

173 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here