Caută
Close this search box.

Fructe contaminate în supermarket: „Clienții pot înapoia fructele”

Lanţul de supermarketuri Countdown a anunţat că a retras de la vânzare o marcă de căpşuni australiană după ce a descoperit că fructele au fost contaminate cu ace de cusut.

În Australia, săptămâna trecută au fost raportate peste 100 de cazuri de astfel de fructe cu ace din supermarketuri. Căpşunile din Auckland erau originare din statul Australia de Vest şi au fost vândute în magazinele Countdown din întreaga Noua Zeelandă.

„Luăm în serios siguranţa mâncării. Clienţii pot înapoia căpşunile mărcii Choice pentru a fi liniştiţi”, a afirmat compania într-un comunicat. În comunicat este precizat că nu au existat informaţii privind vreun incident în Noua Zeelandă dar lanţul de supermarketuri i-a sfătuit pe cumpărători să desfacă orice căpşuni cumpărate originare din Australia.

Preţurile căpşunilor au scăzut în Australia, conform presei locale. Luni, cei mai mari doi distribuitori de alimente din Noua Zeelandă – Countdown şi Foodstuffs – au anunţat că au oprit importurile de căpşuni din Australia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri