Caută
Close this search box.

Gabriela Firea îi cere DEMISIA lui Liviu Dragnea

gabriela firea

Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea e numai „lapte și miere” în ședințe, dar deciziile în subterane sunt altele:

„Cred că o retragere a lui ar fi benefică pentru partid și pentru țară”, a spus Firea la TVR.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat marți seara, într-o emisiune la TVR1, acuzațiile la adresa lui Liviu Dragnea, spunând despre liderul PSD că în ședințele de partid este numai “lapte și miere”, dar în subterane și în întâlnirile pe care le are cu doar câțiva apropiați deciziile sunt cu totul altele, făcând referire la episoadele Grindeanu și Tudose.

“Și acum dl Dragnea zâmbește și ocolește adevărul foarte frumos, pentru că niciodată nu ne confruntă direct, ci totul este „lapte și miere” în întâlniri și în ședințe, dar în subterane și în întâlnirile pe care le are cu doar câțiva apropiați, deciziile sunt cu totul altele.

Atunci, la episodul Grindeanu, cât și la episodul Tudose, eu am pornit de la durerea bucureștenilor, precum și a tuturor românilor care vin în București. De fiecare dată dl Dragnea îmi spunea că el este de acord, din punct de vedere politic, cu toate acele proiecte, dar nu sunt de acord întâi dl. Grindeanu și apoi dl. Tudose. Atunci, pe bună dreptate, eu semnalam public faptul că guvernul nu ajută bucureștenii”, a declarat Gabriela Firea la TVR1, potrivit Mediafax.

Ea a mai spus că a încercat și s-a străduit să mențină parteneriatul politic cu Liviu Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri