Caută
Close this search box.

Hoţ civilizat! S-a descălţat când a intrat să fure din magazin

hoţ civilizat

Un hoţ civilizat a făcut un gest atipic atunci când a intrat în magazin să fure. S-a descălțat frumușel, lăsându-și papucii afară, a pătruns în interior și s-a dus glonț la casa de marcat, din a cărei sertar a luat suma de 4.300 de lei. Numai că, între timp, alarma se declanșase și în zonă apăruse agentul de pază, care sunase la 112.

Astfel, Demir s-a adăpostit în magazie, acolo unde a fost depistat de oamenii legii, cărora le-a înmânat banii sustrași. Menționăm că, pe tot parcursul judecății, individul și-a recunoscut vina și a spus că regretă ce a făcut.

Demir Maxum Pandele a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru furt calificat. Este vorba despre faptul că a intrat prin efracție într-o pizzerie din Hârșova, însă nu înainte de a se descălța. Alarma a fost declanșată, iar individul nu a mai putu să iasă întrucât venise agentul de pază, astfel că s-a adăpostit în magazie. Când au venit oamenii legii, le-a întins banii sustrași, spunând că e vinovat și că-i pare rău.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Hârșova pe 7.09.2017, instanța de fond pronunțându-se la finele lunii iulie a anului curent. Decizia a rămas definitivă prin neapelare. ”Condamnă inculpatul Demir Maxum Pandele (cu date de identificare), la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Dispune suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei de 2 ani închisoare. Stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani”, potrivit minutei judecătorești. În plus, el a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Oraşului Hârşova/Consiliului Local Hârșova sau Serviciul Public Confort Urban Hârşova, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Este vorba despre faptul că Demir Maxum Pandele, în vârstă de 18 ani, în noaptea de 15 spre 16.08.2017, la ora 02.25, a pătruns prin efracție într-un local din Hârșova (pizzerie), situată la parterul unui bloc, folosindu-se de o cheie auto pentru a forța fereastra de PVC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri