Caută
Close this search box.

Încep retragerile în fotbalul românesc. Cine este prima victimă

Dun păcate, putem să consemnăm primul abandon în ligile superioare ale fotbalului românesc. Și nici n-a început bine campionatul. Astfel, în etapa a 6-a a Ligii 3 se va oficializa primul abandon în sezonul 2018-2019. După ce runda trecută a anunţat FRF că nu poate organiza meciul de pe teren propriu cu Olteniţa, iar acum a repetat acţiunea, comunicând că nu-l va desfăşura nici pe cel cu Afumaţi, CSO Bragadiru va fi exclusă din competiţie şi va lăsa incompletă Seria a 2-a, cea în care lider este CS Afumaţi, iar pe 3 se află Rapid. Astfel, rezultatele înregistrate până acum vor fi anulate, iar de acum înainte cine ar fi trebuit să joace cu echipa ilfoveană va sta.

În acest weekend, în Liga 3 se va jucat de vineri până duminică. Programul a suferit modificări după ce mai multe echipe din acest campionat au jucat în timpul săptămânii în 16-imile Cupei României. Majoritatea dintre ele, exceptându-le pe Sporting Lieşti, Progresul Spartac şi AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, şi-au pus meciurile duminică.

Vineri, de la ora 17:00, sunt programate 18 jocuri dintr-un total de 39, odată cu excluderea Bragadirului. Sâmbătă, în acelaşi interval orar, sunt programate alte 17 jocuri, în timp ce duminică au loc ultimele patru partide. La Miroslava, Făurei şi Reşiţa se joacă de la ora 17:00, în timp ce la Voluntari s-a ales ora 15:00. (foto ilfovsport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri