Caută
Close this search box.

Incredibil ce s-a întâmplat la TVR, în timpul unei emisiuni despre referendum! TVR a întrerupt transmisia

TVR

Vineri, la oră de maximă audiență, în timpul emisiunii „Pulsul zilei”, difuzată pe TVR 1, în timpul discuţiilor despre referendumul pentru familie, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj licențios care a condus la întreruperea emisiunii.

În ultimele minute ale emisiunii, un operator le-a strigat invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Accept “ce penibili sunteți”.

Operatorul şi-a pierdut controlul în timp ce vorbea Mihai Gheorghiu, preşedintele Comitetului de Iniţiativă Cetăţenească şi al Coaliției pentru Familie despre referendumul din 6-7 octombrie 2018.

După ce preşedintele Coaliției pentru Familie a repetat ce a auzit, moderatorul a căutat să aplaneze conflictul şi schimbul de replici dintre angajatul TVR şi cei prezenți, potrivit europafm.ro.

TVR a transmis un comunicat prin care îşi cere scuze pentru incident invitaţilor participanţi la emisiune, dar şi telespectatorilor.

Un răspuns

  1. Cei ce dau dovada de lipsa de respect, isi arata caracterul lor infect. Fiecare daruie din cea ce are. Care are otrava, daruieste otrava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri