Caută
Close this search box.

Îngrijorător: Simona Halep a abandonat în turul I la Beijing, după mari dureri la spate

Probleme serioase pentru jucătoarea nr.1 a României și a lumii. Cu mari dureri la speta, Simona Halep (locul 1 WTA) a abandonat din nou – și la Beijing – după ce a fost nevoită să facă același lucru și în primul său meci de la Wuhan, cu Dominika Cibulkova.

De data aceasta, Simona a abndonat în fața unei jucătoare tunisiene, Ons Jabeur (113 WTA), după doar 32 de minute de joc, în care liderul mondial nu a putut face nimic pe teren. Din nefericirre pentru noi, locul 1 mondial, a abandonat în meciul cu Ons Jabeur, încă din primul tur de la China Open, chiar după primul set, din cauza problemelor fizice evidente, care ar fi făcut inutilă continuarea meciului de către Simona.

Halep s-a retras de pe hard-ul asiatic, cum notam mai sus, după chiar, primul set, câştigat de sportiva tunisiană cu 6-1. Și cum anul trecut Simona a ajuns până în finală, pierdută f în faţa franțuzoaicei Caroline Garcia cu 4-6, 6-7 (3), românca va pierde 650 de puncte în clasamentul WTA, iar dacă nemțoaica Angelique Kerber va face un turneu foarte bun Beijing, ajungând cel puțin în semifinale, ea se poate apropia periculos de mult de Simona Halep. Să sperăm că nu va fi așa, iiar Simona – care la 0-3 a apelat la Darren Cahill, însă apoi a renunțat – va avea timp să se refacă din plin, în mod consistent, pentru următoarele turnee. (foto digisport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri