Caută
Close this search box.

Invidia, bat-o vina : Neymar, terfelit de un britanic aproape anonim

Neymar nu a reuşit să marcheze în prima înfruntare a celor de la PSG în noul sezon de Champions League, împotriva lui Liverpool, chiar pe Anfield, scor 3-2. Acesta nu a fost scutit de criticile lui Joey Barton, fostul jucător al celor de la Olympique Marseille, care a spus că jucătorul pe care PSG a plătit aproximativ 222 de milioane de euro pentru a-l aduce în capitala Franţei este ”Kim Kardashian a fotbalului”.

„Nu este cel mai bun jucător din lume, aşa cum am văzut deja în Rusia (la Cupa Mondială – n.r.). Nu e la nivelul lui Cristiano Ronaldo sau Messi. Sunt mulţi jucător Neymar nu e un fenomen al fotbalului, este un fenomen al reclamelor, aşa cum sunt cei din familia Kardashian. Cred că el este Kim Kardashian a fotbalului”, a spus Barton într-un interviu acordat pentru L’Equipe.

Ajuns la 36 de ani, fostul mijlocaş britanic a dezvăluit că fiul său nu-l are ca model pe starul brazilian: „Când fiul meu joacă fotbal, îşi doreşte să fie precum cei mai buni din lume – Messi, Ronaldo, Salah. Cu siguranţă nu vrea să fie Neymar sau Harry Kane. Nici nu spunem numele lui Neymar acasă”, a mai punctat Barton pentru sursa citată.

Totuși, Barton nu a însemnat foarte mult în cariera sa, el neputându-se în niciun caz compara cu Neymar. Barton a evoluat pentru Manchester City, Newcastle, QPR, Marseille, Burnley şi Rangers. O singură prezenţă la naţionala Angliei a bifat acesta, în 2007, în meciul pierdut împotriva reprezentativei Spaniei, scor 1-0. Așadar și aceea cu un eșec !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri