Caută
Close this search box.

Jane Fonda, despre izgonirea lui Leslie Moonves pentru hărţuire sexuală: Acesta este doar începutul

jane fonda

Actriţa Jane Fonda crede că decăderea lui Leslie Moonves, CEO-ul postului de televiziune CBS, acuzat de hărţuire sexuală, nu va fi ultimul lucru pe care îl vom vedea printre puternicii directori executivi din industria de divertisment, scrie Variety.

„E păcat că nu s-a comportat cum trebuie, dar acum se întoarce împotriva lui”, a spus Fonda joi seară, la premiera documentarului HBO „Jane Fonda in Five Acts”, care a avut loc la Armand Hammer Museum, în Los Angeles.

Moonves a părăsit duminică postul în mijlocul unei cascade de acuzaţii de comportament sexual nepotrivit la adresa sa.

„Asta se întâmplă de mult timp şi este un comportament contagios din partea unor oameni care deţin puterea”, a mai spus Fonda. „Cred că mişcarea #MeToo a debutat în avalanşă. Şi este doar începutul”.

Actriţa a mai afirmat că nu a fost surprinsă de anunţul recent al lui Robert Redford de a se retrage din actorie, odată cu prezentarea dramei „The Old Man and the Gun” care pare că va fi ultimul film în care va apărea ca actor pe marele ecran.

Fonda a mărturisit că ştia de intenţiile lui Redford de la colaborarea lor de acum doi ani, la drama romantică „Our Souls at Night”. „Mi-a spus atunci când lucram la ultimul nostru film împreună că urmează să-i pună capăt”, şi-a reamintit ea.

Regizat de Susan Lacy, „Jane Fonda in Five Acts” a avut premiera în ianuarie la Sundance Film Festival şi va fi difuzat pe HBO din 24 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri