Caută
Close this search box.

L-au lăsat nervii pe Nicolae Stanciu

Stanciu nu a mai rezistat. Praga a pierdut derby-ul Cehiei, cu Viktoria Plzen. Cu Stanciu, Niţă şi Chipciu titulari, echipa lui Zdenek Scasny a fost învinsă cu 1-0 pe terenul rivalei, după un meci mai puţin reuşit. Nicolae Stanciu, fost decar la FCSB, a fost eliminat în finalul meciului.

Roman Prochazka a înscris singurul gol al partidei, în minutul 75, după o fază confuză. Reznik a reluat o centrare venită din dreapta spre poarta lui Niţă, mingea l-a lovit pe Prochazka şi a intrat în plasă, iar fostul portar al FCSB-ului nu a putut face nimic. Chipciu a fost şi el titular, dar nu s-a remarcat.

În schimb, Stanciu a fost cel care s-a zbătut cel mai tare, dar a reuşit să iasă în evidenţă într-un mod negativ. Internaţionalul român a fost eliminat în minutul 90+9 de pe Doosan Arena. Stanciu şi-a lovit din spate un adversar, fără minge, şi a avut ghinionul că arbitrul Pavel Julinek, aflat undeva în zonă cu spatele, a întors capul chiar când românul a lovit.

Stanciu nu a fost iertat şi a fost trimis la cabine. După înfrângerea cu Plzen, Sparta ocupă locul trei în clasamentul, cu 23 de puncte, la unul în spatele Viktoriei Plzen şi a rivalei din oraş, Slavia Praga. Bogdan Vătăjelu, primul român transferat de Sparta Praga, nu a fost în lotul echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri