Caută
Close this search box.

Lider în Box office-ul nord american de weekend a fost filmul ”House with a clock in the walls”

Comedia horror „Misterul ceasului din perete/ The House with a Clock in Its Walls, de Eli Roth, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 26,9 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit Reuters.

Drama marca Universal, cu Jack Black şi Cate Blanchett în rolurile principale, prezintă povestea unei case în care se află un ceas care măsoară perioada rămasă până la ziua Apocalipsei, scrie Mediafax.

Sursa-captura Youtube 

Poziţia a doua este ocupată de „O simplă favoare/ A Simple Favor”, de Paul Feig, o poveste despre o mamă blogger (Anna Kendrick) care investighează dispariţia prietenei sale (Blake Lively). Filmul Lionsgate a avut încasări de 10,4 milioane de dolari în weekend.

Pe poziţia a treia în box office a coborât, cu un loc, „Călugăriţa: Misterul de la mănăstire/ The Nun”, de Corin Hardy, un film din universul horror „The Conjuring”, turnat în România, care a avut încasări de 10,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Cu Demian Bichir, Taissa Farmiga şi Jonas Bloquet în distribuţie, filmul prezintă povestea unei tinere călugăriţe, a unui exorcist şi a unui ghid, care trebuie să se confrunte cu un secret întunecat la o mănăstire din Transilvania anului 1952.

Liderul săptămânii trecute, „Predatorul/ The Predator„, a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 8,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul s-a făcut remarcat încă dinainte de lansarea pe marile ecrane nord-americane, după ce starul Olivia Munn a reclamat casei de producţie Twentieth Century Fox faptul că partenerul ei dintr-o scenă, Steven Wilder Striegel, a fost condamnat ca agresor sexual. Casa de producţie a tăiat din versiunea finală a filmului scena în care Munn apărea împreună cu Striegel, un actor al cărui trecut include o condamnare pentru tentativa de a iniţia o relaţie sexuală cu o persoană în vârstă de 14 ani. De asemenea, regizorul peliculei, Shane Black, a dat publicităţii o declaraţie în care şi-a cerut scuze pentru distribuirea lui Striegel, dar, potrivit actriţei, şi el şi ceilalţi actori implicaţi în producţie au încetat să mai vorbească cu ea.

”Mă simt de parcă ar urma să intru în puşcărie”, a spus actriţa în vârstă de 28 de ani. „Nu eu am fost condamnată, nu eu l-am băgat pe tipul ăsta pe platoul de filmare. Eu am făcut să fie ştearsă scena în care apărea. (…) Nu e normal să fiu tratată ca şi cum eu aş fi răufăcătorul”, a spus Munn, potrivit CBS News.

”Crazy Rich Asians”, o comedie romantică produsă cu o distribuţie exclusiv asiatică, regizată de Jon M. Chu, se menţine pe al cincilea loc, cu încasări de 6,5 milioane de dolari. Filmul spune povestea unei tinere care descoperă că părinţii soţului său se numără printre cele mai bogate familii din Singapore. Ecranizare după primul roman dintr-o trilogie care a devenit bestseller în 2013, producţia a avut un buget de 30 de milioane de dolari.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „White Boy Rick”, de Yann Demange (5 milioane de dolari), „Peppermint: Gustul răzbunării/ Peppermint”, de Pierre Morel (3,7 milioane de dolari), „Fahrenheit 11/9”, de Michael Moore (3,1 milioane de dolari), „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”, de Jon Turteltaub (2,4 milioane de dolari), şi „Căutarea…/ Searching”, de Aneesh Chaganty (2,2 milioane de dolari).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri