Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea ar dori să facă pace cu Gabriela Firea

liviu dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că este dispus oricând să găsească soluţii pentru a calma situaţia generată de conflictul cu Gabriela Firea, spunând că, în condiţiile în care partidul luptă pe toate fronturile, este greu de înţeles de ce apar atacuri din formaţiune.

„N-am lăsat nicodată jos (n.r.: mâna pentru o înţelegere). (…) Dorinţa mea deschisă e pentru dialog şi pentru a găsi care sunt acele lucruri care trebuie să se întâmple pentru ca supărările să dispară”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, referitor la o posibilă împăcare cu Gabriela Firea.

Legat de atacurile din partid, totuşi, spune liderul PSD, acestea sunt greu de înţeles atâta timp cât partidul este „sub asediu”.

„Ei sunt disperaţi că vor pierde tot dacă scap din capcanele lor. (…) Cine sunt ei? Cei care pierd puterea ocultă şi alţii care pierd bani. (…)Nu puteau să lipsească oameni din PSD pentru care loialitatea s-a dovedit mai slabă decât presiunile făcute asupra lor, dar PSD e călit. Mulţi colegi îmi spun, într-o asemenea situaţie, când am deschis aproape toate fronturile, când suntem sub un asediu turbat, în această situaţie din partid să înceapă atacuri, e imposibil de înţeles de colegi”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri