Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea ar fi picat la pace cu contestatarii săi din PSD

dragnea

Ore tensionate au fost înainte de şedinţa decisivă de mâine a PSD. Liviu Dragnea a fost ieri faţă în faţă cu aceia care îl contestă în interiorul formaţiunii pe care o conduce.

Cei care îi cereau lui Liviu Dragnea fie să facă un pas în spate, fie să schimbe Guvernul, ar fi picat la pace cu liderul PSD. Președintele partidului a făcut un apel la calm și la unitate din Partid.

Printre cei cu care s-a întâlnit Dragnea a fost și fostul premier Mihai Tudose. Au participat, de asemenea, deputatul PSD Marcel Ciolacu, un apropiat al lui Mihai Tudose și Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui.

La această întâlnire s-au discutat cele mai fierbinți subiecte ale momentului – o posibilă remaniere în Guvern, pentru că sunt multe nemulțumiri în teritoriu legate de executiv, și un posibil pas în spate pe care ar putea să-l facă Liviu Dragnea.

Seara târziu, avea loc o întâlnire informală, la un restaurant din Neptun, între premierul Viorica Dăncilă, miniştri parlamentari şi lideri PSD din teritoriu. A ajuns la aceasta și primarul Capitalei, Gabriela Firea. Era așteptat să ajungă și președintele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri