Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea s-a supărat definitiv pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader

liviu dragnea

Liviu Dragnea l-a criticat dur luni pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, pentru că nu a pregătit o ordonanță de urgență privind prelungirea mandatului actualului șef al Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru. Dragnea a anunțat că va avea o discuție cu Tudorel Toader și Viorica Dăncilă pe această temă.

”Sigur că eu aş fi foarte bucuros dacă – pentru că am citit şi eu în presă zilele trecute – domnul ministru Toader ar fi iniţiat şi dus până la aprobare ordonanţa care ar fi permis actualei conduceri a Inspecţiei Judiciare să-şi continue mandatul până când intră în vigoare noua lege şi, ca mulţi alţi colegi, oameni pe care i-am văzut supăraţi, şi eu sunt sunt supărat, pentru că tocmai se pot pune sub semnul întrebării nişte anchete importante care sunt în derulare.

M-aş fi aşteptat să ducă la capăt această procedură săptămâna trecută. Pentru mine este destul de ciudat şi destul de greu de înţeles de ce nu a făcut-o”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului

Un răspuns

  1. Se pare că nea Livache este peste tot! el,conduce tot! nu-mi aduc aminte ca în constituția României să scrie că un preș. de partid să fie tartor peste tot.Să ia decizii la partid,da este o.k.să conducă ședințele în camera deputaților este o.k.dar să ți-o iei atât de tare în cap,să dirijezi ca Celibidache (onor!) tot ce se întinde peste plaiurile mioritice,este prea mult! Cineva trebuie să-i dea un back to your place personajului acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri