Caută
Close this search box.

Mesaj clar: Madridul îl așteaptă înapoi pe Ronaldo

Florentino Perez a fost prezent la gala FIFA de la Londra, unde a spus că într-o zi, Cristiano Ronaldo se va întoarce la Madrid, pentru că a rămas extrem de iubit în capitala Spaniei.

„Dacă ar fi venit aici l-aş fi îmbrăţişat. El este cu adevărat urmaşul lui Di Stefano. A rămas în inimile tuturor suporterilor. Într-o zi se va întoarce la Madrid”, a spus preşedintele Realului, citat de cotidianul AS.

Cristiano Ronaldo a terminat pe locul 2 scrutinul FIFA, ca urmare a voturilor exprimate de selecţionerii şi căpitanii echipelor naţionale. Luka Modric a fost desemnat cel mai bun jucător al planetei în ancheta FIFA, iar podiumul a fost completat de Mo Salah de la Liverpool. Atât Cristi Săpunaru, cât şi Cosmin Contra, i-au acordat câte un vot portughezului. Fundaşul lui Kayserispor a votat în ordinea următoare: Kylian Mbappe, Eden Hazard şi Cristiano Ronaldo. Lusitanul nu s-a prezentat la gală, conştient probabil că nu va primi niciun premiu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la gala France Football, unde se decernează Balonul de Aur. Nici selecţionerul Cosmin Contra nu l-a votat pe Luka Modric. Podiumul lui „Guriţă” a fost alcătuit de Cristiano Ronaldo, Lionel Messi şi Antoine Griezmann. Nici Messi n-a fost prezent la gala de la Londra, el şi cu Ronaldo fiind singurii jucători selectaţi în echipa anului care au absentat de la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri