Caută
Close this search box.

Mihai Şora, despre blocul care a ars: În România, corupţia ucide, calcă în picioare oamenii. Nu uitaţi ce s-a întâmplat la Colectiv!

mihai şora

Mihai Şora a scris despre incendiul ce a distrus un bloc din sectorul 5 din Capitală: „Corupţia ucide, nenoroceşte vieţi, calcă în picioare oamenii” şi a avertizat să nu dăm uitării tragedia din #Colectiv.

„Un bloc a ars în Bucureşti. Bloc nou. Doi oameni au ajuns la spital, câţiva au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Zeci de familii au văzut pierind în flăcări toată agoniseala lor de-o viaţă. După şase ani de la darea în folosinţă a imobilului, încă nu primiseră contractul de vânzare-cumpărare. Plăteau ratele direct la „dezvoltatorul” imobiliar.

În România, corupţia ucide, nenoroceşte vieţi, calcă în picioare oamenii: cu sufletul, cu nervii şi destinul lor cu tot.

În România, suntem zilnic nevoiţi să pronunţăm propoziţia hâdă, respingătoare: „Se putea şi mai rău.” Bună dimineaţa, dragi prieteni. Nu uitaţi ce s-a întâmplat la Colectiv”, a scris Mihai Şora pe contul său de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri