Caută
Close this search box.

Mihai Tudose: S-au acumulat multe tensiuni în PSD. Gabriela Firea: Pentru un candidat PSD/ALDE au aplaudat 2-3 oameni

Mihai Tudose, fost premier, în prezent deputat PSD, a declarat, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD de la Neptun, că s-au acumulat multe tensiuni în partid şi rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare.

Dacă cineva crede că situația este perfectă în partid greșește. Este un moment de inflexiune, s-au acumulat niște tensiuni, s-au spus lucruri. Așteptăm să vedem ce se întâmplă de azi încolo. Este vina unora care nu au spus când trebuie și a altora că n-au spus ce trebuie”, a comentat Tudose, citat de HotNews.

Gabriela Firea susţinea. tot la finalul ședinței conducerii PSD, că tensiunea în relația ei cu Liviu Dragnea, liderul PSD, ar fi pornit de la faptul că ea nu ar fi spus categoric că nu candidează la președinție, ceea ce nu este real, pentru că, spunea Firea, a declarat în repetate rânduri că nu vrea să intre în cursa pentru alegerile prezidențiale și nici pentru șefia partidului.

„Și atunci – afirma Gabriela Firea, conform aceleaşi surse -, domnul președinte a spus că nici el nu candidează și că împreună vom discuta posibilitatea să avem un candidat comun PSD/ALDE în persoana domnului Tăriceanu, lucru care pe mine mă bucură, dar vreau să vă relatez, de asemenea, un detaliu important: au aplaudat doar 2-3 oameni din sală„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri