Mai mulți lideri ai PSD sunt la discuții cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaților. La discuții a venit și premierul Viorica Dăncilă. „Nu am nimic de declarat. Lucrurile trebuie lămurite în CEx”, a declarat premierul, citat de Hotnews.

La ora transmiterii acestei știri, la întâlnire sunt Viorica Dăncilă, Adrian Gâdea, Marian Oprișan, Bogdan Trif, Maricel Popa, Doina Pană, Andreea Cosma, Felix Stroe, Vasile Gliga, Dorel Căprar, Florin Cârciumaru, Mircea Drăghici, Claudiu Manda, Șerban Nicolae.

Anterior, Doina Pană a anunțat că majoritatea covârșitoare a liderilor din zona Transilvaniei îl susțin pe Dragnea, fiind doar trei excepții.

Marian Oprișan a lansat, la rândul său, un atac la adresa contestatarilor șefului PSD.

„Miza nu este rămânerea sau plecarea lui Liviu Dragnea, miza o prezintă România, programul de guvernare, stabilitatea țării și faptul că o dată si o dată trebuie să ne ridicăm din genunchi și resursele să fie ale românilor. Normal este să vorbești în interiorul partidului. Știți că nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, când am avut ceva de zis, am zis în interiorul partidului și lucrurile au fost regularizate(sic!). Nu poți să vii peste noapte, când n-ai deschis gura în organismele statutate, și să scrii o scrisoare și să te adresezi cetățenilor cu probleme strict ale PSD. (…) Este cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului”, a spus Oprișan.

167 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here