Caută
Close this search box.

”Nistor nu e dinamovist sută la sută”. Dar l-a dat afară pe Florin Bratu …

Cel mai mare scandal care a avut loc în ultimul timp, în fotbalul românesc, s-a produs între fostul antrenor  dinamovist Florin Bratu şi elevul său Dan Nistor (foto). Cu alte cuvinte, o nebunie.

Ilie Dumitescu susţine că Nistor nu e dinamovist sută la sută şi a lăsat de înţeles că Dinamo ar fi trebui să-l lase să plece atunci când FCSB l-a ofertat: ”E loc de interpretare. E ca la un proces. Fenomenul e puţin mai complex. Totul a plecat când Mahlangu a fost lăsat să plece peste noapte. Pleacă Mahlangu, imediat vine ofertă şi pentru Nistor. Dacă Steaua plătea 1 milion şi Qaka, se rezolva şi cu Nistor.

Eu cred că şi-a manifestat dorinţa de a pleca. El nu e dinamovist sută la sută, nu a crescut acolo. Nu e ca Marius Niculae, Hâldan sau Florentin Petre. Eu cred că de acolo a plecat tot ceea ce înseamnă problemele la Dinamo. Este normal să ai discuţii cu antrenorul. Mister, am ofertă foarte bună. Sigur s-a discutat. Dacă Steaua se califica cu Rapid Viena, se realiza şi transferul acesta. În momentul în care apar oferte din astea peste noapte, la Mahlangu s-a făcut”, a spus Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

Bratu a fost un car de nervi după partida pe care Dinamo a pierdut-o la Iaşi: „De când căpitanul nostru de echipă a avut ofertă de la Steaua, echipa nu a mai mers. Am discutat cu el. El mi-a spus că vrea să plece la Steaua şi să-l lăsăm că e o oportunitate mare pentru el, că vrea să plece la Steaua, că i se dau 100.000 de euro. Mi-a destabilizat tot vestiarul. El vorbeşte despre zeci de mii de euro cu tinerii, i-a destabilizat. Din păcate, acest băiat a distrus o muncă pe care eu am construit-o. Le cer scuze lui Contra şi Mutu, pentru că am ignorat mesajul lot când am venit la Dinamo. Mi-au spus să am grijă cu Nistor”, susţinea vineri seara antrenorul lui Dinamo, care în acest moment este deja dat afară de patronul Ionuț Negoiță, acesta din urmă speculând tocmai scandalul cu Nistor și, desigur, înfrângerea de la Iași. (foto lookplus.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri