Caută
Close this search box.

Noul patron al Rapidului s-a supărat rău

Supărare mare în Giulești. Victor Angelescu, tânărul om de afaceri anunţat drept deţinătorul a 40% dintre acţiunile de la Rapid, a rămas cu un gust amar după eliminarea giuleştenilor din Cupa României, 0-2 cu Turris Tr. Măgurele pe stadionul Giulești.

Învinşi de două goluri primite pe final, de la Dragu şi fostul fcsb-ist Mario Mihai, giuleştenii au ratat şansa de a merge în optimi şi a se bate de la egal la egal cu forţele din Liga 1, iar rezultatul l-a supărat pe Victor Angelescu. Din înaltul tribunei, omul de afaceri a privit cum echipa sa nu e capabilă să-şi creeze măcar o ocazie importantă la poarta adversă şi a observat că elevii lui Constantin Schumacher nu au stat deloc bine din punct de vedere fizic pe finalul meciului: „Ştiam ca Turnu Măgurele este o echipă bună, care se bate la promovare, dar nu mă aşteptam la acest rezultat. N-am jucat nimic! Şi mie mi s-a părut ca echipa a căzut din punct de vedere fizic pe final, dar nu putem să ne găsim un alibi în acest lucru. Staff-ul vă poate spune mai multe lucruri despre pregătirea fizică”,a declarat Angelescu, pentru ProSport.

Joi seară, deşi s-a bucurat de sprijinul a aproximativ 2.000 de fani, Rapid a fost eliminată de Turris Olt Turnu Măgurele, echipa patronată de fiul lui Liviu Dragnea, scor 2-0. Primul gol a fost înscris de Dragu, în minutul 75, din pasa lui Marian Constantinescu, iar acelaşi veteran de 37 de ani a pasat decisiv şi la a doua reuşită, semnată de Mario Mihai, în minutul 90. (foto Wall-street.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri