Caută
Close this search box.

Nu doar Hazard. Liderul sârbilor face furori în Anglia

Echipă cu veche tradiție în Albion, Fulham FC a revenit pe prima scenă a fotbalului din Anglia după 4 sezoane în care s-a bătut în Championship pentru a reveni în cel mai puternic campionat din lume. Această promovare, dar şi începutul de sezon decent pe care îl are în acest sezon echipa londoneză se datorează, conform statisticilor, unui jucător care de curând ne-a făcut viaţa grea în Liga Naţiunilor.

E chiar Aleksandar Mitrovic (24 de ani), puternicul sârb contribuind decisiv la promovarea echipei în primul eşalon, chiar dacă acesta a ajuns la echipă în iarna sezonului 17/18.

Masivul atacant de 1,88 are un început de sezon excepţional de sezon, cu 5 goluri în 6 partide. În realitate, cifrele sale sunt mult mai importante! Fulham a marcat doar 8 goluri în aceste 6 meciuri, având un procentaj de 62% din golurile echipei, fiind în momentul actual cel mai prolific atacant din acest sezon, fiind mai decisiv chiar decât starul celor de la Chelsea, Eden Hazard, chiar daca aceştia au acelaşi număr de goluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri