Îndrăgita actriţă Oana Pellea, cunoscută pentru implicarea sa civică şi participarea constantă la protestele antiguvernamentale, a transmis pe pagina sa de socializare un mesaj plin de amărăciune despre situaţia dramatică din ţară.

„Ceea ce se întâmplă cu România mi se pare dramatic. Nu mă mai amuză nimic legat de politica guvernanţilor români. Trăim o tragedie naţională iar cei aflaţi la putere sunt vinovaţii principali. Nu voi mai comenta…nu mai e nimic de comentat. Acest gust sălciu de ratare… au trecut 29 de ani şi România este tot prădată, minţită, batjocorită.

România suferă de neiubire iar noi de neasumarea destinului ei. România vie îşi părăseşte teritoriul şi îşi caută norocul în lumea largă, lăsând în urmă o ţară superbă, tristă şi pustiită, vlăguită şi neiubită.

E din ce în ce mai toxică viaţă în România. E din ce în ce mai greu să construieşti, să determini, să planifici, să visezi, să gândeşti şi să acţionezi ca un om liber. Păcat. Mare păcat. Mi-aş fi dorit să fim preţuiţi, respectaţi şi fericiţi la noi în ţară şi nu în alte colţuri din lumea asta mare. Mi-aş fi dorit ca românii să-şi crească copiii – cu încredere – la ei acasă…

Acum 100 de ani speranţa într-un viitor bun al României era mare, azi…

Acest gust sălciu de ratare a unui destin de ţară…”, a scris Oana Pellea.

172 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here