Caută
Close this search box.

Partidul Socialiștilor Europeni va anunța candidatul său pentru șefia Comisiei Europene pe 8 decembrie

ceBiroul de coordonare al Partidului Socialiștilor Europeni s-a reunit vineri, 28 septembrie 2018, la Bruxelles pentru a discuta despre procedura de alegere a candidatului social-democraților europeni pentru funcția de președinte al Comisiei Europene.

„Candidatul stângii europene va fi desemnat prin voturile tuturor partidelor social democrate europene. Acest lucru se va întâmpla cu ocazia Congresului PES de la Lisabona din 7-8 decembrie. Partidul Social Democrat va avea 20 de reprezentanți, fiind al 5-lea partid ca pondere și a 6-a delegație din cele peste 41 de structuri reprezentate la Congres. Voturile PSD sunt esențiale în procedura de desemnare a candidatului comun“, a declarat Victor Negrescu, președinte PES activists România și reprezentant al PSD la Biroul de coordonare al PES.

Cu ocazia reuniunii biroului de coordonare al PES s-au mai discutat rezoluțiile și proiectele pe care familia social-democrată le va promova în perioada următoare, cu accent pe nevoia de justiție și echitate socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri