Caută
Close this search box.

Problemele întâmpinate de Juncker pe aeroportul Băneasa, investigate de Corpul de control al Guvernului

juncker

La cererea premierului Viorica Dăncilă, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a trimis marţi Corpul de control la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează aeroportul din Băneasa, pentru a verifica dacă experţii instituţiei au respectat procedurile în cazul aterizării avionului preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, au declarat, marţi, pentru News.ro, surse oficiale din Ministerul Transporturilor.

Cel mai probabil, până la sfârşitul săptămânii, vor exista primele concluzii ale investigaţiei declanşate de Ministerul Transporturilor, potrivit surselor citate.

„În legătură cu vizita de luni a preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, ministrul a solicitat azi Corpului de control să investigheze dacă şi cum au fost respectate procedurile de către experţii instituţiilor aflate în subordinea Ministerului Transporturilor, a acelor persoane care au gestionat această situaţie”, a declarat surse oficiale din Ministerul Transporturilor, pentru News.ro.

Acestea fac referire la CNAB, dar este posibil să fie solicitate informaţii şi la Romatsa.

„Cel mai probabil, vom avea primele concluzii în cel mai scurt timp, însemnând că până la sfârşitul săptămânii vom avea nişte rezultate preliminare”, au adăugat sursele citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri