Caută
Close this search box.

PSD vrea să înfiinţeze Poliţia Facebook, să controleze conţinutul reţelelor sociale

carmen dan

Sub pretextul că sunt 140.000 de conturi Facebook fără identitate reală, Şeful Comisiei de Apărare, senatorul PSD, Liviu Tit Brăiloiu, propune înfiinţare Poliţiei Facebook, fiind aprobat de Carmen Dan:

„Din informaţiile care circulă pe diverse reţele aflăm că au existat sau că există 140.000 de conturi de Facebook fără identitate reală în timp ce noi facem tot felul de legislaţii referitoare la combaterea terorismuui, la spălarea banilor. Paralel există aceste conturi, 140.000 de conturi care nu au niciun control.

Tot pe Facebook, pe aceste conturi, nu ştiu dacă sunt reale sau nu, apar tot felul de ameninţări, incitare la tot felul de agresiuni, apar indivizi care se pozează cu pistoale, cu puşti şi vroiam să vă întreb, serviciile de specialitate ale MAI acţionează în vreun fel?

Credeţi că se impune necesitatea unei legislaţii care să reglementeze şi aceste reţele sociale în sensul de a controla conţinutul lor?”, a întrebat Brăiloiu, citat de digi24.ro.

Carmen Dan, ministrul de Interne: „Evident că legislaţia actuală nu acoperă toate aceste nevoi şi eu cred că este absolut necesar să facem o evaluare în aşa fel încât să acoperim cadrul juridic pentru a putea fi pregătiţi să luăm măsuri serioase împotriva tuturor aspectelor pe care dumneavoastră le-aţi enunţat.”

Liviu Brăiloiu:” Am văzut inclusiv pe post de tv un individ, cetăţean care vorbeşte limba română, care spunea că el merge vineri în piaţă să ucidă, că el are dreptul de a ucide şi să ne iasă din cap faptul că e o demonstraţie, că e o revoluţie. La aceea fac referire.”

Carmen Dan: „Mesaje şi de genul îndemnului de a lua armele de la brâu jandarmilor şi de a-i împuşca în cap.”

Liviu Brăiloiu: „Acel aşa-zis organizator al evenimentului a făcut propagandă a adus lumea, a promis transport, cazare samd, după care, cu 48 de ore înainte a ieşit pe post şi a spus că el îşi declină responsabilitatea, nu mai vrea să organizeze asemenea acţiune. Aceşti oam trebuie traşi la răspundere şi în faţa legii de cei care apără legea.”

Un răspuns

  1. Pai, cenzura comunista vine mănușă actualei puteri. Cenzuram FB-ul, închidem Realitatea TV si Digi TV, iar informațiile zilnice le vom afla de la PSD, via Antena 3 si Romania TV, fiind de altfel singurele adevărate și oficial si acceptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri