Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, supranumit și Rădulescu-mitralieră, a fost surprins, miercuri, în jurul orei 13, de reporterii MagnaNews la Hotel Radisson, probabil după o întâlnire de afaceri. De precizat că deputatul ar fi trebuit să fie la acea ora în Parlament, deoarece se afla în timpul programului său de lucru.

Foto: MagnaNews.ro

Cătălin Rădulescu este poreclit Mitralieră pentru că, în timpul protestelor împotriva OUG 13, a declarat presei că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou.

După mitingul diasporei, din 10 august, deputatul PSD a reținut din nou atenția opiniei publice prin violența mesajelor sale: „Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare”, susţinea deputatul pe pagina sa de Facebook.

În opina sa, protestul diasporei ar fi reprezentat o tentativă de lovitură de stat, responsabili fiind liderii Opoziţiei şi preşedintele Iohannis.

…Câţi aţi fost 20.000, 40.000 , 50.000? Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare. Opriţi-vă şi lăsaţi ţara în pace, lăsaţi poporul ăsta să trăiască, lăsaţi românii să decidă prin vot, scria Cătălin Rădulescu.

188 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here