Caută
Close this search box.

Rapid, eliminată în Giulești de Turris Tr.Măgurele

Rapidul de azi nu mai e nici pe departe ce era. În penultimul meci al 16-imilor, Rapid a pierdut pe teren propriu, cu 0-2, meciul cu Turris Oltul Turnu Măgurele, ratând astfel calificarea în optimi, acolo unde ajunge echipa antrenată de stelistul Erik Lincar.

FC Voluntari, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, U Craiova, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Dinamo au obţinut, de marţi, calificarea în optimile Cupei României. Sepsi a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de ASU Poli, în timp ce restul echipelor au câştigat în primele 90 de minute.

Miercuri a fost rândul echipelor CS Mioveni, Universitatea Cluj, FC Hermannstadt, Dunărea Călăraşi, Politehnica Iaşi, Viitorul şi CFR Cluj să obţină calificarea în optimi. În afară de clubul din Iaşi, restul au câştigat în deplasare, în timp regulamentar, fără să încaseze gol. Poli a avut nevoie de prelungiri şi mai apoi de lovituri de departajare pentru a se impune la Arad, cu UTA.

După o primă repriză albă la Sânmartin, Astra s-a descătuşat apoi în faţa Luceafărului, marcând de cinci ori şi obţinând fără emoţii calificarea în optimi. Bihorenii au punctat şi ei o dată, pentru golul de onoare.

Doar un minutul, atât a despărţit-o pe Bucovina Rădăuţi de o calificare istorică în optimile Cupei României. Echipa din Liga 3 antrenată de Dorin Goian a deschis scorul pe final în meciul cu Gaz Metan Mediaş, în 83, însă a fost egalată în minutul 90+2. În reprizele de prelungiri nu s-a marcat, astfel că s-a ajuns la lovituri de departajare, acolo unde medieşenii s-au impus cu 8-7 şi s-au calificat astfel dramatic în optimi. (foto stiripesurse.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri