Caută
Close this search box.

Rapidistul Pancu, erou la Istanbul

Pancu a fost omagiat de suporterii lui Beşiktaş la derby-ul de luni cu Fenerbache. Suporterii gazdelor au afişat mii de poze prin care au rememorat partida din 2005, când Beşiktaş a învins Fenerbahce cu Pancu aflat în poartă.

Fotografiile cu Pancu au ajuns virale, iar suporterii lui Beşiktaş au afişat în timpul meciului şi un mesaj direct pentu rivali: „Pancu e tăticul vostru”. Pe teren, Beşiktaş şi Fenerbahce au remizat, scor 1-1. Babel a deschis scorul pentru „Vulturi”, dar Andre Ayew a restabilit egalitatea în minutul 71.

În 2005, Beşiktaş a învins Fenerbache cu 4-3, iar Pancu a făcut adevărate minuni în poarta „Vulturilor”. În minutul 83, portarul Cordoba a comis un fault în careu şi a fost eliminat. Pancu a intrat în poartă, chiar dacă fusese aruncat în luptă de numai opt minute. Alex l-a învins pe Pancu de la 11 metri, iar Fenerbache părea sigură de victorie. Românul a făcut adevărate minuni între buturile lui Beşiktaş, iar Koray a marcat pentru 4-3 în minutul 90, spre disperarea „Canarilor”. (foto 1923.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri