Caută
Close this search box.

Răzvan Lucescu dă de pământ cu fotbalul românesc

PAOK-ul românului Răzvan Lucescu a învins rivala AEK Atena, scor 2-0, în ultima etapă din campionatul Greciei, ambele goluri fiind marcate de sârbul Aleksandar Prijovic (28 de ani). Astfel, formaţia din Salonic şi-a luat revanşa pentru titlul pierdut în sezonul trecut în faţa rivalei din capitală, scrie Mediafax.

Cu un lot cotat la aproape 60 de milioane de euro sub comanda sa, Răzvan Lucescu dă un verdict sumbru pentru fotbalul românesc: ”Suntem foarte jos, e clar. Când te elimină echipei din Luxemburg şi Cipru suntem foarte jos. Fotbalul românesc este în permanentă scădere, cel puţin la nivelul campionatului şi nu avea cum să se ridice. Sunt mulţi factori care au dus la situaţia asta. Unul ar fi dispariţia marilor echipe precum Rapid, Timişoara, Braşov, Piteşti, Craiova a fost la un moment dat şi acum revine”, a spus tehnicianul român pentru Fanatik.

Rebelul fiu al lui Mircea Lucescu surprinde şi nu cataloghează sfertul de finală de Cupă Mondială reuşit de ”Generaţia de Aur” în 1994 ca fiind o mare performanţă: ”Noi, românii, avem impresia că suntem buricul pământului, că suntem cei mai buni, dar noi suntem în lumea a 5-a din toate punctele de vedere! Vorbim de „Generaţia de Aur”, cu un sfert de finală de Campionat Mondial… Este ceva extraordinar?! (foto b1.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri