Caută
Close this search box.

Răzvrătitul Mihai Tudose candidează la şefia organizaţiei PSD Brăila

mihai tudose

Mihai Tudose, unul dintre liderii regionali PSD care îl contestă pe Liviu Dragnea, a anunţat că va candida la şefia PSD Brăila. Mai jos, postarea politicianului:

Doresc să fac câteva precizări legate de candidatura mea pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Brăila.

După ședința CExN de la Neptun, când s-a hotărât organizarea de alegeri în toate filialele care au conducere interimară, am discutat cu domnul președinte Ion Rotaru, domnia sa spunându-mi că nu mai dorește să candideze și că opinia lui ar fi ca eu să vin înapoi la organizație. I-am spus cu sinceritate că totuși a avut rezultate foarte bune în timpul mandatului său și din acest motiv consider că lucrurile ar trebui să continue în același mod, însă domnul Rotaru a insistat că nu mai candidează. Cred că și de aici a venit reacția colegilor, care au spus că mă propun și mă susțin. Înțeleg că domnul senator a mai vorbit cu domniile lor și s-a generat acest lucru.
Și atunci: DA, candidez! Dacă toată lumea își dorește acest lucru, este o onoare!

Doresc să le mulțumesc și public colegilor mei de la organizația județeană PSD Brăila, care m-au propus și mă susțin pentru funcția de președinte de organizație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri