Legea insolvenţei a ajuns pe repede-înainte pe masa Guvernului şi a fost adoptată chiar în şedinţa de ieri. Încă de săptămâna trecută, Cozmin Gusă a avertizat că Legea insolvenţei este concepută „cu dedicaţie” pentru închiderea Realitatea TV, susţine televiziunea.

Tudorel Toader, ministrul Justiţie,i a afirmat, după ce Legea Insolvenţei a fost adoptată, că legea insolvenţei a fost modificată de mai multe ori, întrucât viaţa economică şi socială are o dinamică accentuată.

Acesta a mai spus că Ministerul Justiţiei a fost co-iniţiator al legii. „Problematica insolvenţei cade în sarcina Ministerului de Justiţie ca iniţiativă legislativ. Despre conţinutul modificărilor vă va vorbi ministrul Finanţelor. Ministerul Justiţiei a evaluat aspectele de legalitate şi am considerat că cerinţele şi exigenţele constituţionale sunt îndeplinite”, a spus Tudorel Toader.

Eugen Teodorovici a afirmat, după şedinţa de Guvern, că Ordonanţa de Urgenţă completează procedura insolvenţei. „În prezent, după cum ştiţi mai mult de 6000 de companii cu peste 64.000 de salariaţi sunt în procedura insolvenţei. Pentru aceşti oameni se împun măsuri urgente”, a precizat acesta.

73 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 4 =