Caută
Close this search box.

Realul lui Lopetegui și Gareth Bale

Gareth Bale (29 de ani) are parte de o perioadă foarte bună a carierei după plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Galezul e în formă şi a arătat-o prin golurile pe care le-a marcat, reuşite care l-au transformat într-un om de bază pe Santiago Bernabeu. Bale a vorbit despre relaţia dintre el şi Julen Lopetegui, noul antrenor la campioanei Europei, într-un interviu acordat în presa din Anglia.

Bale a dezvăluit că din punct de vedere al comunicării, Lopetegui este superior lui Zidane, asta pentru că antrenorul spaniol este un cunoscător al limbii engleze. „Evident că ne ajută acest lucru. Pot discuta cu antrenorul şi în spaniolă, dar nu la fel de eficient pe cât mi-aş dori”, a declarat Bale. Întrebat dacă Julen Lopetegui este un antrenor mai bun decât Zidane, atacantul a preferat să rămână rezervat.

„Nu sunt sigur că vreau să răspund la această întrebare”, a reacţionat galezul. Bale, care a debutat în fotbalul profesionist la Southampton, nu se gândeşte să revină în fotbalul englez. Cel puţin pentru moment, plănuieşte să profite din plin de încrederea pe care i-o acordă Julen Lopetegui.

„Pot răspunde cu da sau nu, pentru că mereu îţi doreşti să revii şi să joci în campionatul ţării tale, dar acum mă bucur să joc la cea mai puternică echipă din lume şi să câştig trofee”, a dezvăluit fotbalistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri