Caută
Close this search box.

Ronaldo e fericit: va putea juca cu Manchester United, echipa inimii lui

Multipla campioană a Italiei, Juventus Torino a învins, miercuri seară, în deplasare, pe Valencia, 2-0, în prima etapă a Ligii Campionilor, dar starul portughez Cristiano Ronaldo (CR7) a avut un debut nefericit în acest sezon al competiţiei. El a fost eliminat în minutul 29, după ce l-a tras de păr pe Jeison Murillo.

Portughezul a părăsit terenul în lacrimi şi imediat a apărut informaţia că va fi eliminat trei etape, urmând a rata meciul cu Young Boys şi „dubla” cu Manchester United, echipa unde a scris istorie sub conducerea lui Sir Alex Ferguson.

Totuşi, informaţii de ultima oră arată că vedeta lui Juventus Torino va sta pe tuşă doar un meci, cel cu elveţienii. Presa engleză, care citează surse UEFA, a făcut marele anunţ: Oficialii forului internaţional au analizat în detaliu cazul lustinului, bazându-se pe imaginile video, şi vor anunţa perioada de suspendare, care se anunţă a fi doar o etapă.

CR7 a evoluat la Manchester United 292 de meciuri, între 2003 şi 2009, înscriind în total 118 goluri. Portughezul a câştigat unul dintre cele cinci Baloane de Aur în tricoul lui United, plus numeroase alte trofee printre care titluri de campion, Cupe sau Supercupe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri