Senatorul PSD Șerban Nicolae a răspuns, într-o postare pe Facebook, zvonurilor că ar dori să preia conducerea PSD București, organizație condusă în prezent de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Liderul senatorilor PSD i-a numit „proști” pe cei care cred „inepția potrivit căreia Liviu Dragnea” i-ar fi promis lui Șerban Nicolae funcția de preșeinte al PSD București.

„Precizare pentru proşti. Cam de o săptămână tot văd în spaţiul public inepţia potrivit căreia Liviu Dragnea mi-ar fi promis funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti. Am precizat acum o săptămână că este o minciună şi am tratat subiectul cu o oarecare indiferenţă. Dar văd că se tot reia şi, mai mult, se speculează pentru diverse interese, străine mie.

De aceea, mai spun încă o dată pentru proşti şi pentru manipulatorii de strânsură: nimeni nu mi-a dat şi nu mi-a promis vreodată o funcţie în PSD. Niciodată, în 28 de ani de activitate în acelaşi partid. Nici Liviu Dragnea, nici altcineva.

De altfel, cei care mă cunosc ştiu bine că nu aş accepta aşa ceva şi că niciodată nu am deţinut o funcţie în partid prin aranjamente, ori pentru că mi-a promis-o cineva. Este însă situaţia altora care, veniţi dimineaţa în PSD, primeau deja funcţii înalte pe la orele prânzului. Totuşi, să nu mă acuze pe mine de aşa ceva şi să nu mă confunde cu ei. Eu nu particip la conspiraţii şi aranjamente“, a scris Șerban Nicolae.

Șerban Nicolae s-a numărat printre cei care i-au luat apărarea lui Liviu Dragnea în răfuiala politică a acestuia cu Gabriela Firea. Senatorul PSD a acuzat-o pe Firea că minte când spune că nu a avut susținere din partea partidului pentru a-și implementa proiectele pentru București, promise în campania electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =