Caută
Close this search box.

Șoc în Liga Campionilor: Liverpool – PSG

Jurgen Klopp a recunoscut că atacantul brazilian Roberto Firmino are şanse mici să evolueze marţi, în „blockbuster-ul” cu PSG din cea mai are competiție inter-cluburi, UEFA Champions League, după accidentarea neobişnuită pe care a suferit-o în ultimul meci de campionat, cu Tottenham. Cel mai probabil, Klopp va miza pe Daniel Sturridge, având în vedere că şi Solanke şi Origi sunt indisponibili.

„După ce am văzut poza am rămas cu toţii şocaţi. E în afara oricărui pericol, dar nu ştim exact când va putea reveni pe teren. Sturridge e apt pentru mâine”, a spus Jurgen Klopp, la conferinţa de presă premergătoarea partidei cu PSG. Meciul va avea loc marţi, de la ora 22:00, pe Anfield.

Internaționalul brazilian Roberto Firmino a suferit o accidentare ciudată, la câteva minute după golul marcat în minutul 54. Fundaşul lui Tottenham, belgianul Jan Vertonghen, i-a băgat adânc degetul în ochi vârfului de pe Anfield. Firmino a fost schimbat în minutul 74 cu Jordan Henderson, iar medicii i-au aplicat un bandaj la ochiul stâng.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri