Caută
Close this search box.

Șoc: Răzvan Lucescu nu mai vrea români la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu atacă şi în acest an titlul de campion al Greciei, după ce în sezonul trecut a ratat la mustaţă trofeul după o luptă purtată şi în afara terenului cu AEK Atena. PAOK s-a întârit în această vară cu jucători importanţi, dar şi cu un român. Lucescu a dezvăluit cum a ajuns Alin Toşca în lotul pregătit de el.

Întrebat de prestiigiosa publicație Fanatik dacă mai ae nevoie de români la PAOK,  Lucescu a răspuns, neașteptat: „Nu am nevoie! Toşca a venit după o propunere a clubului şi am spus da. Nu a fost ideea mea să îl aducem. Noi avem un scouting departament şi aveam nevoie de fundaş stânga şi să joace în mijloc şi aşa s-a ajuns la Alin. El a fost într-o anumită situaţie la Betis şi ne-a permis să intervenim„.

Potrivit aceleiaşi surse, tehnicianul român a mărturisit că echipa sa este dezavantajată în acest început de sezon. „Acum suntem foarte tare dezavantajaţi pentru că am plecat şi cu minus de două puncte, iar în primele etape, fără exagerare, au încercat să ne blocheze. Un eventual egal al nostru ar putea să ne ducă la patru puncte distanţă, iar ca să ai 4 puncte în spatele lui AEK sau Olympiakos e o problemă pentru că echipele câştigă şi ar fi fost o foarte mare presiune pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri