Caută
Close this search box.

Steaua a zdrobit o echipă de … rezerve

O victorie este o victorie, dar, se vede treaba, nu chiar în orice condiții. Steaua a învins Brest Meshkov cu 42-33 în etapa a 5-a a SEHA League. În mod normal, un astfel de rezultat ar fi fost senzaţional pentru o echipă de club din România, însă adversarii au venit cu o formaţie de … rezerve.

SEHA League se dovedeşte a fi o competiţie de vacanță, iar dacă Steaua ar fi avut un feedback mai bun despre ce se întâmplă cu adevărat în această întrecere, probabil că nu s-ar fi înscris. Meciul cu Brest Meshkov nu a fost unul mai mult decât un antrenament pentru meciul cu CSM Focşani, programat luni, în etapa a 4-a a a Ligii Naţionale. Şi singurul câştig pentru antrenorul Ovidiu Mihăilă a fost că a putut să le ofere mai multe minute de joc puştilor Bizău, Becheru, Constantina şi Merlă, ultimul parând chiar trei aruncări de la 7 metri.

Brest Meshkov a venit în România cu o echipă secundă, dar şi cu asistentul antrenorului Manolo Cadenas. Niciun jucător din cei 16 care au jucat cu Rhein Neckar Lowen în ultimul meci din Liga Campionilor nu a figurat pe foaia de joc. În aceste condiţii, nici meciul nu a avut ritm, orgolii, adrenalină, iar antrenorii celor două formaţii şi-au văzut mai degrabă de antrenament.

Cu excepţia jucătorilor accidentaţi, Steaua i-a avut în lot pe toţi componenţii de bază, astfel că diferenţa de 9 goluri de la final s-a creat firesc. În urma acestui rezultat, reprezentanta României a egalat Brest Meshkov la puncte şi este în cărţi pentru a prinde Final Four. Până la sfârşitul sezonului regulat, Steaua mai are de disputat 13 meciuri şi probabil că multe dintre acestea o încurcă, având în vedere miza competiţiei destul de scăzută, dar şi programul în Liga Naţională şi Cupa EHF. Adversarii cei redutabili nu sunt, de fapt, chiar atât de redutabili, din moment ce îşi pregătesc în aceste meciuri rezervele, jucătorii tineri. (foto digisport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri