Caută
Close this search box.

Ştefania, jandarmeriţa agresată la Piaţa Victoriei, a rupt tăcerea

ştefania

Ştefania Nistor, jandarmeriţa agresată pe 10 august, la Piaţa Victoriei, a rupt tăcerea după incidentele din Piaţa Victoriei.

”În momentul în care am ajuns la ambulanță nu îmi simțeam picioarele și eram amorțită în zona cervicală. De aceea cei de pe ambulanță mi-au pus guler cervical. S-ar fi bucurat cineva să am coloana ruptă?

Sunt acuzați medicii care suspectau că s-ar putea să am coloana ruptă. Ce era mai bine, să am coloana ruptă? Nu era prima dată când participam la o misiune de protest. Totul s-a petrecut foarte repede. Îmi voi îndeplini, în continuare, sarcinile de serviciu.

Dacă acest comportament se consideră unul normal de unele televiziuni, ce fac, mă mut într-o altă structură? Și părinții mei se uitau la televizor, știau că sunt de serviciu. Ei au văzut când am fost lovită. Acest lucru m-a durut cel mai tare.

Am vorbit cu mama mea înainte cu câteva minute de ceea ce s-a întâmplat, i-am zis că sunt bine. Mama mea are probleme de sănătate, am vrut să evit să afle, dar a văzut la televizor. I-am spus că sunt bine, dar a văzut ce am pățit”, a spus Ştefania Nistor, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri