Caută
Close this search box.

Tainele videochat-ului. Povestea romancei care isi „vinde” trupul pe webcam, cu tariful de 6 dolari pe minut!

„Am cunoscut-o pe Ana atunci cand a acceptat sa discute cu mine contra unei sume de bani. Este din Romania, o tara cu conditii dure si fara protectie pentru tinerele care practica aceasta meserie”, asa incepe povestea Anei, relatata de un redactor de la Gizmondo. El a afirmat ca atunci cand a vazut-o pentru prima data, a ramas inmarmurit – tanara nu avea infatisarea unei prostituate kitsch, pregatita sa isi „satisfaca” sictirita clientii. Nici vorba. Ana era o tanara draguta, inocenta, care statea in lenjerie intima in fata camerei si vorbea intr-o engleza impecabila.

Acum castiga 6 dolari pe minut si performeaza pe cont propriu. Insa viata dura a adus-o in acest prag. Provine dintr-un sat sarac din Romania si a venit in Bucuresti pentru a face facultatea de psihologie. Insa lipsa banilor si teama de saracie au determinat-o pe Ana sa accepte oferta unui prieten, care i-a propus sa practice in apartamentul lui jocuri sexuale in fata camerei. Asa a ajuns sa munceasca pe bani buni intr-un videochat. Acum, insa, a renuntat sa mai depinda de patroni si si-a deschis propria afacere. In acelasi domeniu. Daca are nevoie de bani, munceste zile la rand si poate ajunge sa „produca” si 12.000 de euro in doar 5 zile.

Videochat-ul implica si mai multe lucruri decat a satisface virtual fanteziile sexuale ale clientilor. Dupa ce isi termina „treaba”, fanii videochat-ului vor sa isi cunoasca „partenera”. „Vor sa auda ca sunt iubiti, ca sunt draguti, ca sunt buni la suflet. Asa ii faci sa te mai caute”, a spus tanara, citata de Gizmondo. Un lucru este sigur pentru Ana: accesul din Romania este blocat, singurii clienti permisi fiind de peste Ocean.

27 de răspunsuri

  1. Lipsa banilor, nevoia de a avea un alt stil de viata poate ca au fost motivele multora dintre cele care au ales videochatul, insa nu trebuie sa utam de faptul ca este singurul loc de munca unde veniturile sunt destul de mari, chiar daca nu ai experienta.

  2. Pentru a supravietui decent, unele persoane chiar duc totul la extrem. In cazul de fata, este o poveste cu un final fericit, deoarece videochatul ofera destul de multe oportunitati financiare, dar si de dezvoltare, de maturizare si deschidere la nou.

  3. Woah! I’m really loving the template/theme of this site.
    It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that „perfect balance”
    between superb usability and visual appeal.
    I must say that you’ve done a excellent job with this. Also, the blog loads
    very quick for me on Firefox. Superb Blog!

  4. Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

  5. Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

  6. naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

  7. Konular mükemmel olduğu gibi site teması da içeriğe müthiş uyum sağlamış. Tebrikler

  8. For the reason that the admin of this site is working, no uncertainty very quickly it will be renowned, due to its quality contents.

  9. You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone with a little originality!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri