Caută
Close this search box.

Teoria Elenei Udrea: A fost virulent criticată pentru fotografiile în care şi-a afişat sexualitatea din cauza «divizării şi radicalizării societăţi»

Elena Udrea reaecţionează după criticilor celor care afirmau, de pildă, că în pictorialul ei din revista VIVA nu era vorba despre maternitate, ci despre sexualitate, catalogată drept vulgară. Dar şi pentru că a fost catalogată drept o infractoare.

Culmea însă, ea consideră că virulentele critici de care a avut parte se datorează divizării şi radicalizării societăţi româneşti, în care ura ar juca un rol important. Este o teorie marca Elena Udrea, greu de comentat.

În ce priveşte criticile, amintim ce a spus Cristian Tudor Popescu. El susţine că pictorialul Elenei Udrea din revista VIVA reprezintă „sexualitate afișată public, în mod dezgustător, combinată cu maternitatea”.

Şi judecătorul Cristi Dănileţ a reacţionat în urma pictorialului din revista VIVA, care o prezintă pe Elena Udrea drept „femeia care a vrut să conducă România”, după ce fostul ministru a fugit în Costa Rica pentru a evita să fie trimis după gratii, afirmând: Persoana din fotografie este o infractoare condamnată definitiv pentru corupție care se sustrage de la executarea pedepsei și returnarea banilor către stat. Pe scurt: o fugară.

 

Dezbaterile provocate de aparitia fotografiei de pe coperta revistei Viva au depasit pana si asteptarile mele, scrie Elena Udrea pe pagina ei Facebook.

Asa cum afirm in interviul din revista, dupa experienta mea in viata publica, sunt obisnuita ca de cele mai multe ori, ceea ce fac sau spun sa fie tratat cu patima exagerata, aspect pe care il voi discuta altadata.

sursa foto: facebook

Virulenta de ieri a unora, arata insa mult mai mult decat interesul de a se raporta la cineva anume, la mine de data aceasta. Arata cat de departe merge astazi divizarea societatii, cat de bazata pe ura cultivata intentionat este aceasta divizare si cat de radicalizate sunt taberele.

Si despre acest subiect voi vorbi separat….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri