Caută
Close this search box.

Țiriac o face praf pe Serena: ”Sexism? Era nudă pe copertă”

Nu se mai termină scandalurile din jurul Serenei Wlliams! Ion Ţiriac a lansat un nou atac la adresa sportivei din SUA, amintinu-şi felul în care a fost suspendat prietenul Ilie Năstase, după o remarcă la adresa tenismenei. Ţiriac a comentat scandalul din finala US Open, cu arbitrul Carlos Ramos şi organizatorii, comentând în mod ironic toată situaţia creată.

„Vai de mine, mulţumesc federaţiei internaţionele că l-a pus la punct pe Năstase”. Iar după două zile era absolut nudă pe copertă cu burta atâta. Ce să mai spun? Sexism? Păi ăla e sexism! Cum poţi să-l suspenzi pe Năstase? Cum poţi să-l suspenzi 3 ani fără să-l asculţi!

Pentru că a spus cafea cu lapte, habar nu are nimeni despre ce e vorba?! Să fiţi atenţi! Afro-american e în regulă, dar nu ştiu cum facem noi cu afro-român, că noi nu prea avem afro-români. La noi afro e afro şi românul e român. Albul e alb şi negrul e negru. Nu e nicio diferenţă. În vocabularul meu nu a fost şi nu există aşa ceva.

Cum poţi să îi dai 17.000 de dolari amendă, când probabil oricare altcineva era suspendat vreo 5 ani. Ce legătură are că e una din cele 4 miliarde de mame care au copii în lumea asta cu datul sfaturilor”, a spus Ţiriac într-o conferinţă de presă. (foto telekomsport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri