Caută
Close this search box.

Tomac: Românii din Diaspora ar trebui să dea în judecată MAI

tomac

Președintele PMP Eugen Tomac susține, într-o postare pe Facebook, că românii din străinătate ar trebui să dea în judecată Ministerul Afacerilor Interne în contextul în care în spațiul public au fost lansate informații referitoare la o tentativă de lovitură de stat la protestul de pe 10 august.

”Românii din diaspora ar trebui să dea în judecată Ministerul de Interne pentru manipularea și minciuna duse la paroxism. A susține că, pe 10 august, românii care au venit în țară pentru a-și exprima nemulțumirea față de Guvernul Dragnea-Dancilă au fost trimiși de statele din care provin pentru a da o lovitură de stat arată cât de limitați sunt acești oameni care conduc astăzi destinele României. Doar comuniștii îi priveau cu atâta ură și dispreț pe românii care nu mai suportau umilințele regimului și plecau din țară. În România anului 2018, nu există nicio diferență între linia de propagandă a fostului PCR și cea a PSD.

Prin aceste declarații, Carmen Dan insultă, în mod direct, statele cu care avem relații speciale, fiind împreună parte a Uniunii Europene și a NATO”, a scris Tomac.

Liderul PMP atrage atenția asupra faptului că România se pregătește să preia președinția Consiliului Uniunii Europene lansând niște acuzații extrem de dure la adresa europenilor. Astfel, susține Tomac, ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui să dea explicații în urma declarațiilor pe care le-a făcut cu privire la mitingul din 10 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri