Caută
Close this search box.

Tragicomedia: Războiul Dragomir-Andronic îl stârneşte pe fostul ofiţer SRI, care ameninţă «puciştii» din PSD, dar nu numai

Dan Andronic, directorul ziarului Evenimentul Zilei, a cerut demisia lui Darius Vâlcov, după ce consilierul premierului Dăncilă a postat pe Facebook diagnosticul medical al unui protestatar #rezist.

Însă reacţia lui Dan Andronic a stârnit furia lui Daniel Dragomir (foto deschidere), fost ofițer SRI, devenit cunoscut odată cu declanşarea anchetei în dosarul Black Cube.

Disputa dintre cei doi a început după ce Dan Andronic a scris pe Facebook, dar şi în EVZ că Darius Vâlcov trebuie ”dat afară de la Palatul Victoria” din cauza publicării ilegale a documentelor personale ale unui protestatar.

Gestul lui Darius Vâlcov de a publica fișa medicală a unui om bolnav este de o mizerie fără margini. În mod normal, azi trebuie demis din funcția de consilier al primului-ministru. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, Viorica Dăncilă va fi complicele lui, în mizerie, scria Dan Andronic pe pagina sa de Facebook.

Nu mă interesează că este vorba despre un lider #rezist, pentru că cu totul alta este problema aici. Este vorba despre responsabilitate, despre demnitate umană, despre compromiterea tuturor celor care au crezut că opunându-se anarhiei, nu încurajează infractorii.

Nu mă interesează că alți pitecantropi au procedat la fel pe partea asta sau pe partea cealaltă, pentru că de activiști/ziariști/acoperiți/imorali e plină lumea.

Este vorba despre faptul că un consilier al primului ministru a publicat niște documente medicale!

Darius Vâlcov nu este ziarist, analist, ci om politic!

Concluzia: Darius Vâlcov a demonstrat că este un om mic și prost, capabil să distrugă TOTUL ca să demonstreze NIMIC!

„Andronic chiar are tupeu”

Imediat, Daniel Dragomir a reacționat pe pagina sa Facebook cu un text dur la adresa lui Andronic, pe care l-a numit „turnător” şi ”sclavul lui Maior și Coldea”.

Onoarea turnatorilor? Nu il apar pe Darius Valcov.
Dar asa m-am saturat de ipocrizia si tupeul unora care o fac pe fecioarele curajoase cand de fapt sunt sclavii lui Maior si Coldea, scria Dragomir pe pagina sa Facebook.

Andronic chiar are tupeu. Dar sa faci denunturi mincinoase, sa te duci noaptea la procurori sa torni minciuni ca sa bagi oameni la puscarie ca asa ti-a dat ordin Coldea e un act de onoare?

Vreti sa vorbim de onoare? O sa vorbesc eu incepand de azi de onoare:

Vom incepe cu echipa Firea, Maior, Oprea, Coldea, Ponta, Ghita, Andronic si pucistii din PSD care fac tot posibilul sa apere statul paralel.

Am dat dovada de diplomatie pana astazi. Cred ca a trecut vremea diplomatiei.

„Daniele, vine!”

Postarea lui Dragomir stârneşte replica lui Dan Andronic, care scrie pe Facebook:

O marmotă securistă care tot dă cu bățul pe gard de ceva vreme a început atacul!
E normal, disperarea este mare, mai ales că el l-a sfătuit pe Vâlcov să publice documentul. Nu o să recunoască, că doar stă la masă cu minciuna.

Nu l-a apucat conștiința, ci i s-a promis că-l ia Dragnea în coaliție, plus speranța cu decretul de amnistie. Pe el și încă vreo doi.

Se crede mare recrutor de ziariști, amenință dacă nu este băgat în seamă, s-a certat cu Coldea de la bani și femei, este extrem de nervos că n-am intrat în combinațiile lui operative din România și Bulgaria. Le deșirăm pe toate.

Nu o să-mi pară niciodată rău că n-am cuplat la operațiunile lui de “spionaj”.
Poate doar că l-am cunoscut și apărat.

Daniele, vine!

Dragomir este cercetat în dosarul Black Cube, şi a fost condamnat, în 2016,  la un an de închisoare cu suspendare, în alt dosar, iar Andronic a fost trimis în judecată în două dosare de corupție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri