Caută
Close this search box.

Tupeu marca Sterling, via Real Madrid

Raheem Sterling (23 de ani) e pe cai mari la Manchester City şi vrea o mărire de salariu. Dorit de Real Madrid, care îl monitorizează atent, internaţionalul englez vrea să o mărire consistentă de leafă pentru a-şi prelungi contractul cu formaţia de pe Etihad Stadium. Sterling, care a ajuns cu naţionala Angliei în semifinalele mondialului, mai are contract cu echipa antrenată de Pep Guardiola până în 2020.

Şefii campioanei Angliei au demarat deja negocierile pentru prelungirea contractului, însă de două săptămâni, de când fotbalistul a fost în cantonamentul Angliei pentru Liga Naţiunilor, acestea s-au sista. The Times scrie că Sterling şi conducătorii lui City se vor aşeza din nou la masa negocierilor în căteva zile, dar fotbalistul are pregătită o cerere de mărire a salariului.

Concret, englezii scriu că Sterling vrea 100.000 de lire în plus la salariul actual. În acest moment, mijlocaşul cu origini în Jamaica e remunerat cu 175.000 de lire pe săptămână la City, însă vrea 275.000 de lire. Banii nu ar fi o problemă pe Etihad, rămâne de văzut, însă, dacă şefii vor considera că fotbalistul pe care Pep Guardiola pune mare preţ merită această sumă.

Contractul lui Raheem Sterling cu Manchester City expiră în vara lui 2020. Englezul a fost adus de la Liverpool, în 2015, pentru 63,7 milioane de euro. Sterling e monitorizat atent de Real Madrid, club care caută să dea o lovitură importantă de imagine după ce l-a cedat pe Cristiano Ronaldo la Juventus, în schimbul a 120 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri