Caută
Close this search box.

Un deputat PSD îi cere lui Robert Negoiţă să strige M..E PSD în Piaţa Victoriei

robert negoiţă

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu i-a transmis pe Facebook primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al partidului, să strige „M..PSD!” şi „PSD – CIUMA ROŞIE!” dacă simte nevoia să protesteze în Piaţa Victoriei, dar să nu uite că şi cetăţenii care nu protestează sunt tot români.

„Mergeţi, domnule Negoiţă, în Piaţa Victoriei dacă aşa simţiţi, e în regulă. Şi nu uitaţi să strigaţi şi <PSD – CIU.A ROŞIE!>, chiar dacă e slogan nazist. Strigaţi împotriva <ticăloşilor> şi ziceţi chiar aşa – ia uite ce idee nemaipomenită: <M..PSD!>. Merge, mai ales că-mi ziceţi în epistolă că dvs. NU sunteţi <primar PSD>…”, a scris pe Facebook deputatul PSD Liviu Pleşoianu.

Acesta i-a mai transmis lui Robert Negoiţă, primar al Sectorul 3 şi vicepreşedinte PSD, să nu uite că şi cetăţenii care nu protestează sunt tot români.

„Când îmi transmiteţi că <cetăţenii care protestează în Piaţa Victoriei sunt români>, să nu uitaţi să îmi transmiteţi în acelaşi timp şi că cetăţenii care NU protestează în Piaţa Victoriei sunt tot români. Cu alte cuvinte, în viitoarele dumneavoastră discursuri, aştept cu maxim interes să vă aud vorbind şi despre cei care au cu totul alte opinii faţă de cei care protestează în Piaţa Victoriei. Pentru că, deşi poate vi se va părea surprinzător, şi cei care NU protestează sunt tot români. Ba chiar – dacă mă înşel, vă rog să mă corectaţi! – printre cei care NU protestează în Piaţa Victoriei sunt mult mai mulţi dintre cei care v-au votat pe dvs. primar decât se regăsesc printre cei care protestează în Piaţa Victoriei…”, a menţionat Pleşoianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri