Caută
Close this search box.

Un român a fost rănit grav într-un accident produs în Slovacia

Un român a fost grav rănit vineri, după ce un microbuz românesc a fost implicat  într-un accident rutier în Slovacia.

„Ambasada României în Republica Slovacă urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 21 septembrie 2018, în apropierea localităţii Sekule, pe autostrada D2, incident în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România şi un autocamion. (…)

Potrivit datelor obţinute până în prezent de către reprezentanţii misiunii diplomatice, un cetăţean român a fost grav rănit, fiind transportat de urgenţă la o unitate medicală din Bratislava. Ceilalţi pasageri au suferit leziuni superficiale, în prezent beneficiind de asistenţă medicală de specialitate”, anunţă MAE.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al misiunii diplomatice: + 43 1 503 24 64, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă sau la numărul de urgenţă al ambasadei: +421 902 411 268.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri