Caută
Close this search box.

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” , singura din țară în TOP 500, Medical Sciences

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” este singura din țară în TOP 500, Medical Science. Universitatea deschide anul universitar.

În anul Centenarului Marii Uniri a României, cea de-a 154-a generaţie de studenţi a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti , care va purta simbolic, pe tot parcursul anilor de studii, numele marelui savant român „Daniel Danielopolu” va deschide anul universitar 2018-2019. Cei peste 1.500 de boboci, împreună cu alţi aproximativ 9.500 de studenţi ai Universităţii şi cadrele didactice ale acesteia vor face să răsune încă o dată Gaudeamus Igitur în Amfiteatrul Facultății de Medicină -„George Emil Palade”.

Aflată în TOP 500 Shanghai în 2018, pe domeniul ”Medical Sciences” şi fiind cotată între pozițiile 401-500, în funcție de diferitele criterii de evaluare pe care acest top le ia în considerare , Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” rămâne una dintre cele mai titrate instituţii academice din România, poziţionând învăţământul medical românesc în ierarhia valorilor mondiale. Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” este singura universitate de medicină din țară în TOP 500, Medical Sciences.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri