Caută
Close this search box.

VIDEO Nunta nepotului Regelui Mihai a emoționat turiștii din Sinaia. Copiii din Pecica au cântat Imnul Regal

Nunta nepotului Regelui Mihai a emoționat turiștii din Sinaia. Copiii din Pecica au cântat Imnul Regal, în timp ce Nicolae a apărut la balconul Cazinoului din Sinaia, împreuna cu soția sa, Alina Binder.

Caleaşca în care mirii au parcurs cei doi kilometri până la Cazinoul din Sinaia este folosită pentru prima dată. Pe tot drumul până la Cazinoul din Sinaia se aflau oameni, iar mulţi dintre ei au aplaudat sau au aruncat cu flori. Unii oameni au strigat mirilor ”Să vă iubiţi!” şi ”Trăiască mirii!”.

Mirii au urcat pe treptele Cazinoului din Sinaia şi i-au salutat scurt de la balcon pe cei prezenţi. În acest timp, un cor de copii, veniti tocmai din Pecica, localitatea unde dăinuiește de 97 de ani stejarul regelui, au cântat Imnul Regal.

Nepotul Regelui Mihai i-a invitat la cununie pe membrii Casei Regale, însă aceştia nu sunt prezenţi. Astfel, nici Principesa Elena, mama lui Nicolae, nu participă la cununia acestuia, fiind prezentă în schimb sora mai mică a lui Nicolae, care este domnişoară de onoare.

Alina Maria, soţia lui Nicolae, poartă o rochie creată de un designer român, cu subtile motive populare.

Invitaţii au avut drept dress code rochii de zi şi pălărie pentru doamne şi domnişoare şi costum ori uniformă pentru domni.

Mirii au două perechi de naşi, repectiv un cuplu de români care locuiesc în Marea Britanie şi un om de afaceri bucureştean şi soţia acestuia. Ei au ajuns la biserică cu aproximativ 15 minute înaintea mirilor şi i-au preluat pe aceştia de la autovehiculul care i-a lăsat în faţa lăcaşului de cult.

Petrecerea, la care sunt aşteptaţi 200 de invitaţi, are loc la Casino Sinaia.

Nicholas Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani, însă printr-un document semnat la 1 august 2015 şi intrat în vigoare imediat i-au fost retrase titlul şi calificativul şi a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.

Vlad Oprea, primarul din Sinaia: Sunt invitati care cred că România e o țară bananieră

Vlad Oprea, primarul din Sinaia, a declarat, referitor la invitații veniți pentru nunta nepotului Regelui Mihai, că unii dintre ei credeau că România este o „țară bananieră”.

Primarul orașului Sinaia a declarat că a participat, sâmbătă seara, la o recepție oferită de principe, pentru invitații din străinătate, informează Mediafax.

„Am cunoscut oameni din Marea Britanie, din Olanda, chiar şi din Australia. Foarte mulţi erau surprinşi de cum arată Sinaia, de cum arată România, se aşteptau la cu totul altceva, la o ţară sălbatică, la o ţară bananieră. Iată că lucrurile sunt total diferite. Chiar aşa mi-au spus. Unii dintre ei au fost pentru prima oară în Sinaia şi nu credeau că suntem în Europa decât cu numele”, a declarat Oprea.

Un răspuns

  1. Sa cerceteze protectia copilului in ce conditii au fost transbordati de la sute de km acei copii,despre hrana si odihna lor.Cine a autorizat ca un grup coral organizat si sustinut de autoritati publice sa cante la un eveniment privat.Acel grup coral a fost dus sa cante si in Manastirea Sinaia. Se poarta sclavia in Romania?PS .Acel grup coral a fost dispretuit total la fel si Imnul Regal,simbolul regalitatii romane,chiar de catre nepotul regelui mire si mireasa intorcandu-se ca doi nesimtiti fara demnitate si morala cu partea dorsala catre corul care intona imnul regal.O rusine! Se pare ca s-au imperecheat doi descalificati moral care isi ,,apreciaza,, trecutul fiecaruia.CU DIPLOME SAVANTE SI LIPSA DE COMPETENTA trimisi de calinic ,pe el sa sape santuri si pe ea sa care apa rece in ton cu pregatirea profesionala – astia doi,nicolae si alina SUNT NOII CEAUSESTI AI ROMANIEI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri